Mi is az az e-learning?

E-learning Korszerű interaktív, multimédiás tananyagok, tesztek, próbavizsgák, amelyek elektronikus, digitális úton érhetők el a Tanuló által, aki a saját számítógépén, internet kapcsolaton keresztül, egy web böngésző segítségével jeleníti meg ezeket.

A képzés moduláris alapon épül fel, figyelembe veszi a Tanuló képességeit és készségeit, a saját időbeosztása és haladási üteme szerint halad végig a tananyagon. A rendszer a hatósági előírásoknak megfelelően manipulálhatatlanul rögzíti és értékeli a tanuló képzési programban rögzített előrehaladását, ellenőrző kérdésekre adott válaszait és eredményeit. A tanuló teljesítményének értékelése alapján , egy adott tananyagrészt csak akkor kezdhet el a Tanuló, ha a megelőzőt már befejezte. A modulzáró tesztet legalább 87 %-osan teljesítette. A rendszer ellenőrzi az oktatás elvégzésének feltételeit, határidejét is. A záróteszt sikeres teljesítése után kiállítja a képzési igazolást.

Autósiskolánk regisztrálja a Tanuló adatait, majd megrendeljük a szolgáltatást. A szolgáltató a Tanuló részére, az általa megadott e-mail címre elektronikus levélben megküldi az e-learning képzésben való részvételhez szükséges regisztrációs URL-t, melynek használatával a Tanuló megadhatja egyedi  felhasználónevét és jelszavát. Ezt követően a Tanuló beléphet a képzésbe. Freemail-re és citromail-re nem lehet regisztrálni!

Szolgáltató: az e-Titan programot az e-Educatio Információtechnológia Zrt. szolgáltatja, mellyel autósiskolánk szerződésben áll.
Program megrendelője: autósiskolánk, iskolavezető és iskolatitkár

Tanuló, hallgató: Megrendelővel (autósiskolánk) felnőttképzési jogviszonyban áll. Megrendelő megrendelése alapján a Szolgáltató által biztosított e-learning képzésben részt vesz.
e-Titan rendszer: Elektronikus oktató rendszer, akkreditált zárt rendszerű távoktatás
e-learning képzés: az e-Titan rendszer és e-learning tananyagok felhasználásával végzett elméleti képzés


Alapképzés díja:diák: 23.000,- Ft, dolgozó: 27.000,- Ft  AM 18.000,- Ft   A1 B-vel és minden motoros kategória bővítés : 18.000, Ft                                 


Az oktatás időtartama korlátozott, határidő után megszűnik a hozzáférés.

B kategória:180 nap 75 óra                pótképzés 10 óra 30 nap pótképzés díja: 5.000,-Ft
A kategória:180 nap 75 óra                pótképzés 10 óra 30 nap pótképzés díja: 5.000,-Ft
A1 és A2 kategória: 180 nap 75 óra                pótképzés 10 óra 30 nap pótképzés díja: 5.000,-Ft
A1 B-vel és kategória bővítés
180 nap 75  óra               pótképzés 10 óra 30 nap pótképzés díja: 5.000,- Ft
AM kategória:90 nap 60 óra                 pótképzés 10 óra 30 nap pótképzés díja: 5.000 Ft

Ha nem tudsz dönteni, nézd meg a bemutatót (demo), ez biztosan segít!

Kattints ide - http://www.e-educatio.hu/demo/b/